Naučite ili obnovite francuski jezik

Poduka francuskog jezika za prave i „stalne“ početnike! Želite naučiti ili obnoviti znanje francuskog jezika? Želite ga konačno progovoriti? Individualni rad (jedan na jedan) online dok okolnosti ne dozvole drugačije. Online rad je moguć i dugoročno putem Zooma. Javite se i dogovorite termin!

Paket od 11 sati za razine A1-A2-B1, plativ obročno: 1.000 HRK, (prvi sat besplatan). Rad prilagođen svakom  polazniku. Individualni sat traje do 60 minuta za prave početnike na početku, kao i za mlade do 18 godina. 

Čudesne metode ne postoje! Koristimo provjerene udžbenike i zadatke, a dodatne materijale za učenje šaljemo nakon svakog susreta:

Kontakt: 00 385 98 9681827 ili info@bestofzagreb.com

Razina B2: Individualni sat traje do 90 minuta po cijeni od 200,00 HRK

Podučava vas profesorica francuskog s dugogodišnjim iskustvom u turizmu i radu s francuskim gostima.
Francuski jezik govori više od 274 milijuna ljudi. Naučite jedan od najljepših svjetskih jezika i omogućite si ulazak u svijet frankofonije. Poduka i prijevodi. Mogući su i grupni tečajevi.

 

Granica

Kako ćete na francuskom reći…. ?

Koja? koji? koje? U govoru vrlo jednostavno /kel/ za sva tri oblika. Ali kako ćete to napisati? Na četiri različita načina! quel, quels, quelle, quelles 🙂

Šešir na francuskom se kaže vrlo jednostavno /le šapo/, ali kako ćete ga napisati? S čak 9 slova: le chapeau ! Ali, je li to šešir na crtežu?

Francuski jezik je romanski jezik, korijene vuče iz latinskog, zapravo iz vulgariziranog latinskog jezika kojeg je govorio manje više neuk i nepismen narod uz jak utjecaj germanskog elementa.